ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ «ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ»

Στις 22 Ιουνίου στο Εφετείο Πειραιά θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της κακοποίησης ενός σκύλου από τον κυνηγό (κατά δήλωση του), ιδιοκτήτη του, ο οποίος στις 18 Οκτωβρίου 2013 ξυλοκοπούσε το ζώο στην αυλή του σπιτιού στην οδό Κρίνης στη Νίκαια.

Τον άνδρα που χτυπούσε για ώρα το ζώο εντόπισε η Βάσω Κοτσαχείλη, η οποία άκουσε τα ουρλιαχτά του σκύλου και κάλεσε την Αστυνομία. Ο δράστης αρχικά απείλησε την αυτόπτη μάρτυρα εντούτοις συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, δικάστηκε και καταδικάστηκε για την κακοποίηση του ζώου του με ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα ο 64χρονος δράστης – όταν του έκανε αρχικά παρατήρηση – κρατώντας το ξύλο με το οποίο κοπάναγε τον σκύλο βγήκε έξω από την αυλή του για να την φοβερίσει. Της είπε να κοιτάει τη δουλειά της και μάλιστα ανέφερε άλλο ένα «φοβερό» επιχείρημα, ότι είναι κυνηγός και πως ο σκύλος είναι δικός του και ό,τι θέλει τον κάνει!

Η κα Κοτσαχείλη κάλεσε τότε το 100 και περίμενε το περιπολικό ενώ ο 62χρονος πήρε το ζώο για να το βγάλει βόλτα μετά τον ξυλοδαρμό! Όταν επέστρεψε από τη βόλτα μαζί με τον σκύλο είχε φτάσει επί τόπου η Αστυνομία.

Ο δράστης παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον σκύλο του και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε τους απάντησε «έτσι για να μάθει» μάλιστα προκειμένου να φοβερίσει την αυτόπτη μάρτυρα την πλησίαζε, γι’ αυτό και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του ζήτησαν να απομακρυνθεί από κοντά της.

Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ντυθεί γιατί θα τον πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο 64χρονος άρχισε να φωνάζει λέγοντας «δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα γιατί έχω ανιψιό αστυνομικό!».

Σύμφωνα με την κα Κοτσαχείλη ο δράστης έδερνε το ζώο στην αυλή του σπιτιού και ενώ ήταν παρούσα η γυναίκα του η οποία του φώναζε «μην τον χτυπάς εκεί τουλάχιστον χτύπα τον στα μπούτια».

www.zoosos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ