ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Όλα για όλα αναμένεται να τα παίξει σήμερα η ομάδα του Τυρνάβου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, στο ματς της χρονιάς αφού οι παίκτες του Χαραλαμπίδη θα παίξουν στον Εύοσμο τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ο Τύρναβος στο σημερινό παιχνίδι που ξεκινά στις 5 το απόγευμα, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αγροτικό Αστέρα, θέλει μόνο νίκη  για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ εθνική. Ειδικά αν πάρουμε σαν δεδομένο πως τελικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου δεν θα ισχύσει -κάτι που επιβεβαιώνεται από πλευράς Ζακύνθου (που θα πάρει άνευ αγώνα τρίποντο την Κυριακή)- τότε η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο ματς και υπόσχονται να τα δώσουν όλα ώστε στο φινάλε να πανηγυρίσουν την παραμονή.

Αγωνιστικά εκτός «μάχης» θα είναι μόνο ο Καραμανλής που είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμου, με την αποστολή να έχει αναχωρήσει λίγο νωρίτερα για τον Εύοσμο.

Εν τω μεταξύ αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί κοντά στην ομάδα ώστε να την βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι Καρδίτσα και Αιγινιακός νίκησαν τη Δευτέρα και  έμειναν ζωντανοί, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους. Ο Τύρναβος έχει το πάνω χέρι, τόσο γιατί είναι στο +1 και στο +2 αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ