ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Αγίων Αναργύρων, σε συνεργασία με το σύλλογο γυναικών, την αντιδημαρχία Δ.Ε Κραννώννα και υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ διοργάνωσαν την «3η γιορτή θερισμού» στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων. Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν χορευτικά συγκροτήματα από τη Νίκαια και το Ομορφοχώρι και η παραδοσιακή ορχήστρα της Σ. Δέλιου.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο δημοτική αρχή σε συνεργασία με την αντιδημαρχία πολιτισμού στηρίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των τοπικών κοινωνιών οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό και προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ του δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος και Α. Χατζούλης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αγ. Αναργύρων, Αγ. Γεωργίου και Κραννώνα Ν. Χατζηβασιλειάδης, Γ. Νανούλη και Κ. Τσιακλάνης, τοπικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος Σ. Καταραχιά και τα μέλη του συλλόγου γυναικών Αγ. Αναργύρων και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ