ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ

 

Σοκ στο χώρο του μπιτς βόλεϊ, καθώς δύο Έλληνες αθλητές τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στη Χαλκιδική, ενώ ένα τρίτο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο είναι νεκρό.

Πρόκειται για τους Στράτο Καββαδά, ο οποίος είναι και αθλητής σάλας και Αλέξανδρο Αλεξιάδη, οι οποίοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία «Παπανικολάου» και Πολυγύρου, αντίστοιχα.

Το τραγικό συμβάν συνέβη όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο, που δεν είχε επιβάτες, στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε το τρίτο άτομο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα (21-6-2015) και ώρα 07.25 περίπου, στο 36,5 χλμ της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, συγκρούστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα, με Ι.Χ. Λεωφορείο, το οποίο δεν μετέφερε επιβάτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 26χρονος επιβάτης του οχήματος και να τραυματιστούν ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, ηλικίας 22 και 25 ετών, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε ελαφρά. Οι δύο τραυματίες που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ