ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: ΜΕ «ΠΥΛΩΝΑ» ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

«Κάτω από δύσκολες συνθήκες, δουλεύοντας εντατικά  και με «πυλώνα» την κοινωνική πολιτική μια ομάδα ανθρώπων κατάφερε να στρίψει το «τιμόνι» του δήμου δίνοντας παράλληλα λύσεις σε θέματα παιδείας, νεολαίας, αθλητισμού κλπ., κάνοντας τη διαφορά από το παρελθόν».

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων την Τρίτη, στο πλαίσιο ανοιχτής συνέλευσης-αποτίμησης της 10μηνης θητείας της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» στη Δημοτική Αρχή, με τη συμμετοχή φίλων και μελών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Στο περιθώριο της συνάντησης ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης μιλώντας στους δημοσιογράφους εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της «Συμπαράταξης», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «…πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ενώ είναι καιρός να ασχοληθούμε και με την επίλυση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Καλογιάννης επανέλαβε τη θέση του για «… τυφλή αντιπολίτευση από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, η οποία κάνει ουσιαστικά ζημιά στην πόλη», ενώ εξήρε το έργο των υπηρεσιών που εργάζονται σε δύσκολη συγκυρία προκειμένου να υλοποιηθούν τα προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα της δημοτικής αρχής (1.600 αιτήσεις στο κοινωνικό τιμολόγιο κλπ.).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣημειώνεται ότι στο πλαίσιο της οργανωτικής συγκρότησης της «Συμπαράταξης» θα συσταθεί Συντονιστική Επιτροπή και γραμματεία, η οποία αναμένεται να επεξεργαστεί και το σχετικό σχέδιο ανασύνταξης της παράταξης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ