ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΓΙΑ …ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Μια 20χρονη κοπέλα πνίγηκε στα ανοικτά των ακτών του Ντουμπάι, όταν ο πατέρας της σταμάτησε τους ναυαγοσώστες που προσπάθησαν να τη σώσουν, διότι αυτό θα «πρόσβαλε την τιμή της».

Ο πατέρας της ήρθε στα χέρια με τους ναυαγοσώστες καθώς προσπαθούσαν να σώσουν την 20χρονη, επειδή δεν ήθελε να την αγγίξουν.

Μέχρι οι ναυαγοσώστες να περιορίσουν τον πατέρα, η κόρη του είχε πνιγεί.

Από την αστυνομία του Ντουμπάι Αστυνομία, είπαν οτι: «Ο πατέρας είχε πάει τη σύζυγό του και τα παιδιά του στην παραλία για πικ-νικ και διασκέδαση. Τα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία, όταν ξαφνικά, το 20χρονο κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια.

»Δύο ναυαγοσώστες έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Ωστόσο, υπήρχε ένα εμπόδιο που δεν τους επέτρεψε να τη βοηθήσουν έγκαιρα. Το εμπόδιο ήταν η πεποίθηση του πατέρα της ότι, αν οι ναυαγοσώστες άγγιζαν την κόρη του, τότε αυτό θα πρόσβαλε την τιμή της. Αυτό κόστισε τη ζωή του κοριτσιού.

»Ο πατέρας είναι ψηλός και δυνατός άνθρωπος. Άρχισε να τραβά και να σπρώχνει τους άνδρες διάσωσης και χρησιμοποίησε βία εναντίον τους.

»Τους είπε ότι προτιμά την κόρη του νεκρή παρά να την αγγίξει κάποιος ξένος άνδρας.

»Πέθανε δυστυχώς, ενώ είχε την ευκαιρία να ζήσει, ειδικά αφού οι άνδρες διάσωσης ήταν τόσο κοντά της για να την τραβήξουν έξω από το νερό.»

Ο πατέρας της γυναίκας, συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.

mirror.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ