ΜΕ ΤΟ «ΔΕΞΙ» ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρεμιέρα με το «δεξί» για τα κορίτσια της Ολύμπιας που ξεκίνησαν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδας.

Με το +26 στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το γειτονικό Βόλο οι «πορτοκαλί» που επιβλήθηκαν της τοπικής Νίκης, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με σκορ 52-78.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού οι Λαρισαίες πάτησαν «γκάζι» από την αρχή της αναμέτρησης περνώντας ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στη νεανική και με απουσίες ομάδα της Νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 11-26, 25-46, 40-62, 52-78.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αφρ. Αραπατσάνη) : Δεληγιάννη 19, Κουτσουνούρη 19 (2), Χαβαλέ 16 (2), Ράπτη,  Κυριτσάκα  7, Σουλιώτη 3 (1), Καλίδη  8 (2), Δριστέλα  4, Γρηγοριάδου  2, Αραπακοπούλου.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α2 ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!

Με το «καλημέρα» τα είδαμε όλα στο γυναικείο μπάσκετ, αφού μετά τη διεξαγωγή της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κομισάριους η ΕΟΚ προχωρά και σε… επανάληψη της κλήρωσης για την Α2 του Βορρά!

«Φωτιά» έβαλε αυτή τη φορά το… Κορδελιό, και η αποχώρηση του σωματείου Α.Σ Όλυμπος από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα τη μείωση των ομάδων από 13 σε 12.

Η κλήρωση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 24/9 και ώρα 12.00, στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ