ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΙΑΝΟΥΛΗ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων που διαπράχθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα στην Γιάννουλη.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της (04-08-2015), τέσσερις τουλάχιστον δράστες, μεταξύ των οποίων και οι δύο συλληφθέντες,  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο οικίας, όπου διαμένουν 73χρονος με την 71χρονη σύζυγό του και αφού τους ακινητοποίησαν, με τη χρήση απειλών και σωματικής βίας προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να τους εξαναγκάσουν να απασφαλίσουν χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια, φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε όχημα και διέφυγαν.

Ταυτοποιήθηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, καθώς και κατάλληλη επεξεργασία στοιχείων από αστυνομικούς των δύο προαναφερόμενων Υπηρεσιών, δύο από τους δράστες της ληστείας.

Πρόκειται για άτομα, ηλικίας 41 και 44 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, σε περιοχές της Αττικής, δυνάμει ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών της ληστείας.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.