ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ 3η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

H 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας, στα πλαίσιο της συχής επικοινωνίας της με τους πολίτες, θα πραγματοποιήσει ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση των κατοίκων της, ήοι των Αγίου Κωνσταντίνου, Αγίου Γεωργίου και Λαχανοκήπων, Νέας Σμύρνης, περιοχής ΑΤΑ αλλά και των κατοίκων του οικισμού Κουλουρίου

την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 6 μμ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου (Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου).

Στην απολογιστική συνέλευση στην οποία θα παρευρίσκεται ο δήμαρχος , αντιδήμαρχοι και στελέχη της δημοτικής αρχής, θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της 3ς Δ.Κ. και θα δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις. Η δημοτική αρχή θέλει τους πολίτες ενημερωμένους και συμμέτοχους στην  προσπάθεια της να βελτιώσει την εικόνα της Λάρισας, γι αυτό τους καλεί  να πάρουν μέρος στη συνέλευση. Θα ακολουθήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2016 και άλλες συνελεύσεις ανά συνοικία για πιο εξειδικευμένες συζητήσεις και για καταγραφή όλων των μικρών και μεγάλων προβλημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ