ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Μεγάλες πιένες αναμένεται να γνωρίσει αύριο το ARENA αφού όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου πάει ολοταχώς για “sold out”!!

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες η προπώληση «άγγιξε» τα 10.000 κομμάτια με τους Λαρισαίους να σχηματίζουν ουρές στη μπουτίκ της ομάδας προκειμένου να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ένα γήπεδο-φωτιά, όπου κυριολεκτικά δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Με τον ανέτοιμο Ουρτάδο «εκτός» και το Βασίλη Κουτσιανικούλη στην αποστολή οι 20 «εκλεκτοί» του Ντόστανιτς είναι οι εξής:

Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Χοτζάλι, Ροβίθης, Κρητικός, Καπός, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης.

… ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ

οχημαΜε τον Ολυμπιακό Βόλου εγκαινιάζεται και επίσημα η χρήση του ηλεκτροκίνητου οχήματος μεταφοράς τραυματιών της ΑΕΛ, η παρουσίαση του οποίου έγινε σήμερα το απόγευμα από τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Κούγια που όπως μαρτυρά ο φωτογραφικός φακός δεν δίστασε να  το… οδηγήσει  και εντός γηπέδου!

Με το καλό και αχρείαστο…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ