ΤΟΥ… «ΠΡΟΕΔΡΟΥ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Την τιμητική της έχει την ερχόμενη εβδομάδα η Λάρισα που ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε ένα μπαράζ επισκέψεων και τους 3 υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ!

Έχουμε και λέμε λοιπόν, Δευτέρα 9/11 καταφτάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απρόσβλητος από «κακό» μάτι επιλέγει Παρασκευή και 13 ο Βαγγέλης Μειμαράκης, με εμβόλιμο την Τετάρτη 11/11 τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια «στήριξης» ανάμεσα στα τοπικά στελέχη με τις γυναίκες πιο… εκδηλωτικές, τουλάχιστο προς το παρόν.

Έτσι μετά τη Στέλλα Μπίζιου που εκφράσθηκε ανοιχτά υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα παρά την παρουσία… αβροφροσύνης στην πρόσφατη ομιλία Στυλιανίδη και η πολιτευτής Μαριάνθη Παπαδοπούλου με σχετική ανάρτηση στη σελίδα της,  συνοδευόμενη μάλιστα και από την απαραίτητη φωτογραφία, τάχθηκε υπέρ του Μακεδόνα Περιφερειάρχη.

Ε ρε γλέντια που λέει ο ποιητής και έχει να γίνει του…  «προέδρου» στην πόλη, με τα τοπικά στελέχη να «τρέχουν» ήδη τις σχετικές προετοιμασίες, ενώ όπως μαθαίνουμε στο «κάδρο» Μειμαράκη έχουν μπει ακόμη ο Τύρναβος αλλά και η Ελασσόνα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ