ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Την αγανάκτηση των αγροτών, και ειδικά των ελαιοκαλλιεργητών της ευρύτερης περιοχής του Αργυροπουλίου, προκαλεί η εικόνα των αγροτικών δρόμων στην περιοχή των χωραφιών τους, που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, αφού δεν έχουν συντηρηθεί φέτος εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπιζε το μηχάνημα της περιφέρειας Θεσσαλίας που κάθε χρόνο καθαρίζει τους δρόμους.

Οπως αναφέρουν οι αγρότες υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος αφού οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες και σχισίματα, ενώ και οι ζημιές στα οχήματά τους είναι καθημερινό φαινόμενο.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Τυρνάβου Αλ. Χατζηκρανιώτης ερωτηθείς από το paidis.com για το πρόβλημα, τόνισε ότι τη Δευτέρα θα παραχωρήσει η περιφέρεια Θεσσαλίας το μηχάνημα που καθαρίζει τους δρόμους, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Επιπλέον επεσήμανε ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε μεγάλη βλάβη που είχε το συγκεκριμένο μηχάνημα και η οποία το κράτησε καθηλωμένο για μεγάλο διάστημα σε συνεργείο επισκευής.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Χατζηκρανιώτη όλες οι λεπτομέρειες πλέον έχουν ρυθμιστεί και από τη Δευτέρα η κατάσταση θα αρχίσει να ομαλοποιείται αφού το μηχάνημα θα πιάσει δουλειά για όσο χρόνο χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ