ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για τα κενά που παραμένουν στα σχολεία πραγματοποίησαν τη Δευτέρα μέλη της διοίκησης της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας.

«Με τη σχολική χρονιά να βρίσκεται σε εξέλιξη έφτασε Νοέμβριος και ακόμη υπάρχουν κενά στα σχολεία», τόνισε στο πλαίσιο συνάντησης που ακολούθησε με την περιφερειακή διευθύντρια η πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ Ερμίνα Μαγαλιού.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί το γεγονός πως μαθητές της Κρανιάς και του Λιβαδίου δεν έχουν διδαχθεί ούτε μία ώρα Αγγλικά, ενώ λόγω των κενών οι μαθητές του Γυμνασίου Ευιδρίου δεν έχουν διδαχθεί ακόμη Μουσική.

Η διοίκηση της ΕΛΜΕ αναφέρθηκε και στο 7ο ΕΠΑΛ με τα πράγματα να εμφανίζονται πολύ χειρότερα καθώς δεν γίνονται 16 ώρες του μαθήματος ειδικότητας στο τμήμα αργυροχρυσοχοΐας αφού λείπει ο ανάλογος καθηγητής!

Διαβεβαιώσεις για την άμεση κάλυψη των κενών για τα μαθήματα Αγγλικής, Μουσικής και Καλλιτεχνικών έλαβαν οι εκπαιδευτικοί από την περιφερειακή διευθύντρια Ελένη Αναστασοπούλου, η οποία αναφερόμενη στο ζήτημα του 7ου ΕΠΑΛ υποστήριξε πως «η λύση έχει βρεθεί ήδη και το θέμα θα διευθετυθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ