ΤΟ «ΣΤΡΑΓΑΛΙ» ΚΑΙ ΤΑ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δεν το συνηθίζουμε μα οι άνθρωποι αν μη τι άλλο αξίζουν σχολιασμού και ερμηνείας.

Με μια λέξη «τραγική» η…  απόδοση των διαιτητών της χθεσινής αναμέτρησης της Ολύμπιας Λάρισας με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με τους Σταυρακάρη-Ζαχαριάδη να καταφέρνουν να εκνευρίσουν γηπεδούχους, φιλοξενούμενους και φιλάθλους στο κλειστό της Νεάπολης.

«Ανάποδα» άουτ, ανύπαρκτα μα και μη καταλογισμένα φάουλ, βήματα, επιθετικά φάουλ-ορισμός της παράβασης ήταν μερικά μόνο από τα κατορθώματά τους που παραλίγο να μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!

«Διαδικαστικού» χαρακτήρα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τους φιλάθλους να μένουν με την απορία, αλήθεια τι θα γινόταν αν το ματς ήταν ντέρμπι;

***

Πιεστικές άμυνες και passing game φάνηκε να είναι το «μότο» του νέου Σέρβου προπονητή της Ολύμπιας Μπόρισλαβ Μλαντένοβιτς που έδωσε δείγματα επαγγελματία που ποντάρει πολλά και στην ψυχολογία των παικτών του.

«Δεν πειράζει», ακούστηκε σε άψογα ελληνικά η φωνή του Σέρβου μετά από χαμένη βολή της Χαβαλέ, με τον κόουτς να «ζει» έντονα την αναμέτρηση.

Πάντως όπως φάνηκε ο Σέρβος είναι μάλλον… αλλεργικός στις πολλές ντρίπλες, αφού δεν δίστασε να εκφράζει με φωνές και χειρονομίες την δυσαρέσκειά του όταν έβλεπε κατάχρηση!

Μάλλον θα’ χουν πρόβλημα κάποιες αν δεν «κόψουν» τη συνήθεια…

***

Ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους φιλάθλους η φανέλα με το 9, με την κάτοχό της Σπυριδούλα Αραπακοπούλου να το χαίρεται με την καρδιά της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕξαιρετική επαγγελματίας η ιδιοκτήτρια του γνωστού café Preludio προσφέρει αγωνιστικά και στην Ολύμπια έχοντας μάλιστα το δικό της φανατικό κοινό στην κερκίδα.

Διαμορφώνοντας το τελικό 68-45 με όμορφη ατομική ενέργεια και λει-απ απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα της εξέδρας, ενώ το καλάθι πανηγυρίστηκε το λιγότερο σαν… γκολ στο 90’.

Πρόσχαρος άνθρωπος η Σπυριδούλα ανταπέδωσε αποχωρώντας με πλατύ χαμόγελο και χέρια υψωμένα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ