ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΠΑ-RIS ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Κοινή σύσκεψη φορέων για τους άξονες προτεραιότητας του RIS και του ΕΣΠΑ με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Επιμελητήριο Λάρισας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο της ενημέρωσης ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στη δημιουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας με τη συμμετοχή της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνίας των Πολιτών και όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά «πρόκειται για μία τετράφτερη έλικα που θα φέρει τον αέρα της ανάπτυξης».

«Η Κομισιόν μας δίνει τη μπάλα συστήνοντας άνθρωποι του επιχειρηματικού τομέα να ασχοληθούν με το αντικείμενο, ωστόσο δεν συγχωρεί αλλαγές και δεν επιδέχεται τροποποιήσεις», τόνισε ο κ. Παπαχαραλάμπους.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ευρύτερης ενημέρωσης προγραμματίζεται εκδήλωση την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, όπου με τη βοήθεια συντονιστών οι ενδιαφερόμενοι θα προχωρήσουν σε κατάθεση ιδεών και προτάσεων για τη χρηματοδότησή τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ