ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ «ΕΣΠΑΣΑΝ» ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ!

Έπρεπε να φτάσουμε στην 11η αγωνιστική για να γευθούν την πίκρα της ήττας οι «βυσσινί» που σε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας και καθυστερήσεων από την πλευρά της Κέρκυρας δεν βρήκαν τις λύσεις μα αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το ARENA βλέποντας τους Φαίακες να πανηγυρίζουν το νικηφόρο 0-1!

IMG_6198Χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 35’ όταν ο Παναγιώτης Ζορμπάς βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με το αμυντικό δίδυμο Κομεσίδη-Βέρτζου «κοιμώμενο» έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Ξενοδόχοβ!

Φλύαρη η ΑΕΛ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 62’ με τον Αναστασόπουλο που σούταρε άουτ προ κενής εστίας, με τους φιλοξενούμενους να καταστρέφουν με καθυστερήσεις την όποια προσπάθεια προκαλώντας την αγανάκτηση και τα σφυρίγματα 9.000 φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου αλλά και του προέδρου της ΑΕΛ Α. Κούγια που τα «έψαλε» στον τεχνικό της Κέρκυρας Α. Βοσνιάδη.

Η ΑΕΛ πίεσε και στις καθυστερήσεις του αγώνα αν και το μόνο που κατάφερε ήταν να τελειώσει την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναστασόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90’+ 2’!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LARISSASPORTNEWS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ