ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ υπό τη αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στη Νίκαια. Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του κ. Χ. Μπαλανίκα έψαλλε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη μικρή μαθητική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση της Ε. Τσερώνη και η παιδική χορωδία (φυτώριο) υπό τη διεύθυνση της Ε. Τσιούκα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας δήμου Κιλελέρ, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων (πιάνο, φλάουτο, βιολί).

Εμφανίστηκε επίσης η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου πλαισιωμένη από τις χορωδίες τους συλλόγου Μικρασιατών ν. Λάρισας και του Μικρασιατικού συλλόγου Βουναίνων “Η καθ’ ημάς Ανατολή” υπό τη διεύθυνση του Α. Μαρέτη, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων (φλάουτο, βιολί κρουστά). Με το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους καλεσμένους παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος, Ι. Πινάκα, Α. Ρεντζιάς, Α. Χατζούλης και Χ. Χατζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Μπακαλόπουλος, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου και Κραννώνα Γ. Νανούλη και Κ. Τσιαγκλάνης τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com