ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Κυριολεκτικά στον απόηχο της «βαριάς» ήττας από την ΑΕΚ για το θεσμό του Κυπέλλου αλλά κυρίως των όσων επακολουθήσαν με εκατέρωθεν ανακοινώσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τους «οργανωμένους» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «βυσσινί» για το σημερινό θεσσαλικό ντέρμπι του ARENA με αντίπαλο τα Τρίκαλα του Κώστα Παναγόπουλου.

Με στόχο τη νίκη και την εδραίωση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα αγωνισθούν οι παίκτες της ΑΕΛ, ενώ ο Ράτκο Ντόστανιτς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Καπό-Χοτζάλι καθώς και τους Ναγιάρ-Κοντοχρήστο για αγωνιστικούς λόγους.

Η 20άδα που επέλεξε ο Σέρβος αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Χάμος, Μασούρας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης.

Οι «βυσσινί» καλούνται να ξεπεράσουν τα όσα επακολούθησαν του ματς κυπέλλου, την ώρα που άγνωστες παραμένουν οι διαθέσεις των «οργανωμένων» μετά μάλιστα και την ανακοίνωση των MONSTERS με τίτλο «Όλοι η ντροπή δική σας» όπου με σκληρή γλώσσα καταφέρονται κατά του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ κάνοντας λόγο για παρωδία, φιάσκο και «άδειασμα» του προπονητή, ενώ από την αιχμηρή ανακοίνωση δε λείπουν και τα «βέλη» εναντίον ποδοσφαιριστών που αντάλλαξαν φανέλες με παίκτες της ΑΕΚ χωρίς πρώτα « να καταφέρουν να τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε»!

Το παιχνίδι που ορίστηκε στις 18.00 θα διευθύνει ο Χρήστος Γκράνας, με βοηθούς τους Εμπλιούκ-Κουλά, όλοι του Συνδέσμου Θράκης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ