ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΖΗΛΟΥ –ΓΑΓΑΡΑ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ραψάνης κ. Ν. Γαγάρα, για το θέμα του δάσους στους Αγίους Θεοδώρους Ραψάνης δίνει ο κ. Δ. Ζήλος τοπικός σύμβουλος Ραψάνης, εκλεγείς με το συνδυασμό «Νέα Δύναμη» του Γιώργου Μανώλη.Πιο συγκεκριμένα σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Δεν είχα καμία διάθεση να προκαλέσω δια του τύπου μία ακόμη αντιπαράθεση με τον κ. Νίκο Γαγάρα, το μόνο που ήθελα ήταν να αναδείξω το έγκλημα που έγινε και δυστυχώς συνεχίζεται από τα συνεργεία του δασάρχη της σφαγής των δένδρων του δάσους των Αγίων Θεοδώρων.

Για τους κατοίκους της Ραψάνης η εξέλιξη της ανωτέρω υπόθεσης είναι γνωστή, όπως και οι θέσεις του καθενός από μας , καταγεγραμμένες στις συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου, στις λαϊκές συνελεύσεις και πρόσφατα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών».

Και ο κ. Ζήλος συνεχίζει στην επιστολή του: «οι παλινωδίες τα σούρτα- φέρτα, το πάτημα σε δύο βάρκες, η λογική και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος, οι επιφανειακές – χλιαρές αντιδράσεις τόσο του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Ν. Γαγάρα, όσο και της συνεργαζόμενης δημοτικής πλειοψηφίας του κ. Κ. Κολλάτου έφεραν το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα.

Για τα υπόλοιπα θέματα της Ραψάνης ο μετά από μένα σε ψήφους κ. Γαγάρας θα απολογηθεί για την 5/χρονη παρουσία του στην προεδρία, αργότερα στην πλατεία Ραψάνης .Το ξεκαθάρισμα των πολιτικών και τοπικών μας διαφωνιών είναι μπροστά μας.

Κλείνοντας έχω να αναφέρω και τα εξής: Ο πρόεδρος της κοινότητας Ραψάνης κ. Γαγάρας και η πλειοψηφούσα δημοτική αρχή του κ. Κολλάτου, αντί να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν απέναντι σε αυτόν τον ιστορικό τόπο με την καταστροφική τους παρουσία και να ζητήσουν τουλάχιστον συγνώμη, άρχισαν να με απειλούν με μήνυση, γιατί τόλμησα σε πρόσφατο δημοσίευμά μου και ανέφερα ότι έγιναν συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι». Ο πρόεδρος κ. Γαγάρας έπρεπε για λόγους πολιτικής ευθιξίας και της αρνητικής του παρουσίας να έχει ήδη παραιτηθεί.

Αν ο πρόεδρος και ο δήμαρχος δεν μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι ανάπτυξης στη κωμόπολή μας τουλάχιστον ας προσπαθήσουν να μη τη βλάπτουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ