ΝΕΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Α. ΤΕΜΠΩΝ

 

Μετά τις τεράστιες αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας- ηλεκτροφωτισμού, σε  ύδρευση και άρδευση, την επιβολή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, η δημοτική αρχή του κ. Κολλάτου συνεχίζοντας τη  φορομπηχτική της πολιτική επιβάλλει ακόμη ένα φόρο!

Συγκεκριμένα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επέβαλλε  τέλος (διαμονής παρεπιδημούντων , επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων )   στους επαγγελματίες της περιοχής, ένα χαράτσι που έρχεται να προστεθεί στα δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη που επέβαλλε η κυβέρνηση και που κυριολεκτικά καταδικάζουν τους μικρομεσαίους σε αφανισμό.

Και ενώ η δημοτική αρχή από τη μια χαρατσώνει τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους άνεργους της περιοχής, από την άλλη προκλητικά μειώνει για μια ακόμη χρονιά τα τέλη  των βιομηχάνων, με αποτέλεσμα να χρεώνει το δήμο με 100.000 ευρώ.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση καταψηφίσαμε το νέο χαράτσι απαιτώντας να πάρει πίσω η δημοτική αρχή  τις αυξήσεις σε νερά, τέλη καθαριότητας – φωτισμού, με ταυτόχρονη αύξηση στα τέλη των  μεγαλοεπιχειρηματιών . Να ζητηθούν και να αποδοθούν από το κράτος στο Δήμο τα παρακρατηθέντα των προηγούμενων ετών που ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ