ΤΟ «ΝΕΚΡΟ» ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένα «νεκρό» πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες με τις γηπεδούχους να φτάνουν τη διαφορά στο +16 στοίχισε στην Ολύμπια Λάρισας που στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών ταξίδεψε στην πόλη της Μακεδονίας όπου και γνώρισε τελικά την ήττα από τον τοπικό Α.Ο Σερρών με σκορ 62-53.

Με την Ολύμπια να πετά στα… σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο, οι «πορτοκαλί» έδειξαν να συνέρχονται στο τρίτο 10λεπτο οπότε και πλησίασαν στον πόντο, ωστόσο οι Σερραίες με ψυχραιμία αλλά και εκμεταλλευόμενες την αστοχία των Λαρισαίων πανηγύρισαν στο τέλος την κατάκτηση του «ροζ φύλλου» αγώνα.

Το πρωτάθλημα και μαζί και την άνοδο στην Α1 κατέκτησε και μαθηματικά ο Άρης μετά τη νίκη του με 100-49 απέναντι στους Τιτάνες Δράμας, ενώ την άνοδο «αγκάλιασε» και ο Παναθλητικός μετά την εκτός έδρας επιτυχία απέναντι στην Καλαμαριά με σκορ 38-51.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 10/4, με την Ολύμπια να υποδέχεται την Πυλαία στο κλειστό της Νεάπολης έχοντας εξασφαλίσει την τιμητική 4η θέση της βαθμολογίας, με 3ο τον Ολυμπιακό Βόλου που παρά την αγωνιστική προσπάθεια των κοριτσιών αλλά και τις… ομορφιές στο κλειστό του Βόλου δεν κατάφερε κάτι καλύτερο.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής το ρεκόρ κατηγορίας στα τρίποντα της Βολιώτισσας αθλήτριας του Παναθλητικού Παναγιώτας Τσαμπούρη που έφτασε τα 71, αφιερώνοντας τη σπουδαία επίδοση στην αδικοχαμένη αδελφή της.

Δεκάλεπτα: 19-10, 36-26, 48-47, 62-53

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καπνιά): Νταουντάκη 2, Δεληγιάννη 17 (1), Κυριτσάκα 1, Χαβαλέ 13 (1), Κουτσουνούρη 20 (2), Ράπτη, Σουλιώτη, Καλλίδου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SerresBasket.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ