Σ. ΓΚΟΥΤΖΕΛΑΣ: ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Με μία σκληρή ανακοίνωση επανήλθε σήμερα ο υποψήφιος τομεάρχης Παιδείας στη ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ α/βαθμιας εκπαίδευσης Σ. Γκουτζέλας με αφορμή τη δήλωση της συνυποψηφιάς του κ. Β. Ζιάκα περί παραμονής της για τρία χρόνια στο τιμόνι του τομέα Παιδείας.

Ο κ. Γκουτζέλας που επιμένει ότι υπήρξε συμφωνία για μοίρασμα της θητείας  στον τομέα με αντάλλαγμα την απόσυρση της ένστασης που κατέθεσε σε δήλωσή του τονίζει τα εξής:

Την Πέμπτη 7 Απριλίου κατέθεσα την Δεύτερη ένσταση μου στη ΝΕΦΕ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ. Η ένσταση μου περιελάμβανε την ακόλουθη καταγγελία . Στις 5 Απριλίου συνεδρίασε η ΝΕΦΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και αποφάσισε ότι στις εκλογές των ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ δεν μπορούν να ψηφίσουν οι φοιτητές γιατί σπουδάζουν δεν έχουν πάρει πτυχίο και δεν προκύπτει η ιδιότητα τους για όλους τους θεματικους τομείς.

Στο πρώτο μέρος της ένστασης αναφέρω ότι ψήφισε συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού της κ. ΖΙΑΚΑ που εργάζεται στο σώματα Αεροπορίας στρατού ,ψήφισε με στρατιωτική ταυτότητα με δικαίωμα ψήφου σε άλλο τομέα και όχι στον Τομέα Παιδείας.

Στο δεύτερο μέρος της, αναφέρω  με ονοματεπώνυμο τους πέντε φοιτητές που ψήφισαν. Στις 6:15 συνήλθε η ΝΕΦΕ με δυο από τα μέλη της μέλη του δικηγορικού συλλόγου και τρίτο μέλος εμπειρότατο σε εκλογικές διαδικασίες πρόεδρο μεγάλου συλλόγου.

Παρόντες στην διαδικασία υπήρξαν ένας υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ , ένα μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και ένα μέλος του συλλόγου της ΔΑΚΕ εφοριακών .

Με την ένσταση μου ζητούσα επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας. Μετά από παρένθεση όλων των παρευρισκομένων και συζήτηση μεταξύ μας συμφωνήθηκε να μοιρασθεί η Θητεία του ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  για μην επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία και να αποσυρθεί η ένσταση μου και να τελέσει αποριφθεα.

ΟΛΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ  Η ΚΥΡΙΑ ΖΙΑΚΑ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ