ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι αναβληθέντες σκοπευτικοί αγώνες, που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Συκουρίου σε συνδιοργάνωση με τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών και ήταν μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2016″.

skop1 skop2Οι αγώνες διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου στη θέση « Κληματαριά»  της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου, με τη συμμετοχή 15 κυνηγών.

Πρώτος με 33 στις 50  εύστοχες βολές αναδείχθηκε ο κ. Ι. Μπέλτιος, δεύτερος με 32 στις 50 εύστοχες βολές ο κ. Ν. Πανταζής και τρίτος με 31 στις 50 εύστοχες βολές ο κ. Ι. Γκιάτας.      

Μετά το τέλος των αγώνων, στους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους, παρατέθηκε γεύμα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Συκουρίου, στη Ταβέρνα του κ. Ι. Κατσιάνη.

Παρών στους σκοπευτικούς αγώνες ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος, ο αντ/ρχος Κ. Νταφούλης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γ. Μανώλης. οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γ. Νικολάου, κ. Ι. Αργυρίου και κ. Χ. Κακαγιάννης και ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Συκουρίου κ. Γ. Καλότυχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ