ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ 300 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, ανταποκρίθηκε με μεγάλη ευαισθησία στην πρόσκληση της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και συγκεκριμένα στο κάλεσμα του εκπροσώπου της κ. Γιώτα Νικόλαο, ώστε να διανεμηθούν σε 300 παιδιά της πόλης μας, καινούργια παπούτσια της εταιρίας TOMS.

Ποιο συγκεκριμένα, άτομα και οικογένειες που λαμβάνουν υποστήριξη από το  Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο & πρόγραμμα ΤΕΒΑ), αλλά και συνεργαζόμενοι φορείς όπως οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του Δήμου Λαρισαίων, αλλά και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, μέσω του Διευθυντή του κ. Θεοχάρη, ένωσαν τις δυνάμεις τους με ευαισθησία και σεβόμενοι το απόρρητο, διερευνώντας τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, ώστε να καταγράψουν τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας.

Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και έπειτα από συνεννόηση, θα ολοκληρωθεί η παράδοση στους ωφελούμενους μέσω προσωπικών συναντήσεων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παραμένουμε πρόθυμοι για μελλοντική συνεργασία.

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ