ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, “Καθαρισμός Πάρκου Αλκαζάρ»  στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

ALKAZAR2Δεκάδες συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 1ης Δημοτικής Κοινότητας  και συμμετείχαν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στο καθαρισμό του πάρκου Αλκαζάρ, από τα σκουπίδια που κάποιοι συμπολίτες μας “ξέχασαν” πίσω τους.

Ο Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας κ Γεώργιος Δαούλας ευχαριστεί  θερμά όλους τους φίλους – εθελοντές, τα παιδιά και ιδιαιτέρως: τους φίλους-εθελοντές «Η Νέα Ακρόπολη Λάρισας» (Διεθνής Πολιτιστικός και Φιλοσοφικός Οργανισμός), η ομάδα εθελοντών του ΠΡΟΣΦΕΡΩ Λάρισας, τον πρόεδρο και τα μέλη του Μ.Ε.Σ Αγίου Θωμά, τον πρόεδρο και τα μέλη του Ε.Μ.Σ Πελασγός, την πρόεδρο της 4ης Δ.Κ. κ.. Ευαγγελία Αργυροπούλου , την Αναπληρώτρια πρόεδρο της 3ης Δ.Κ. κ. Έφη Κιβρακίδου, καθώς και τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν με ανιδιοτέλεια  στον καθαρισμό του πάρκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ