ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΦΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Με πυρετώδεις ρυθμούς και κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία ώρα, οπότε και μπήκαν οι τελευταίες… πινελιές, ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι εργασίες για τη λειτουργία θερινού κινηματογράφου στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, με την πρεμιέρα του να είναι πλέον γεγονός!

Αισθητική μιας άλλης εποχής και πολλά λουλούδια, αλλά και δυνατότητες ψηφιακής προβολής, χάρη σε μηχανήματα ήχου και εικόνας της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, συνθέτουν το σκηνικό μιας μοναδικής «όασης» στο κέντρο της Λάρισας, που αναμένεται να αγκαλιαστεί από τους κινηματογραφόφιλους της πόλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ θαυμάσια πρωτοβουλία ανήκει σε επιχειρηματίες και στη διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Χρύσα Βουλγαράκη, που με τη νέα δράση διευρύνει τον κύκλο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου, ενώ οι λάτρεις του είδους θα απολαμβάνουν όλο το καλοκαίρι ταινίες πρώτης προβολής!

Το σινέ-πάρτι ξεκίνησε την Πέμπτη, στις 10 το βράδυ, με την ταινία  «FLORANCE: ΦΑΛΤΣΟ ΣΟΠΡΑΝΟ» με τους: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson, Nina Arianda, ενώ ακολουθούν το «SPOTLIGHT», το «MONEY MONSTER – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» κλπ.

Καλοτάξιδο και καλές προβολές…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ