ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

«Ενδεικτικό και μη εξαντλητικό» κατάλογο φορέων και δομών που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» 2016 -2017 έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΕΤΑΑ.

Στον κατάλογο βρίσκονται και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί δημοτικοί και ιδιωτικοί όλων των δήμων του νομού Λάρισας.

Βάσει του καταλόγου αυτοί οι παιδικοί σταθμοί είναι:

Δήμος Αγιάς ΕΔΩ

Δήμος Ελασσόνας ΕΔΩ

Δήμος Κιλελέρ ΕΔΩ

Δήμος Λαρισαίων ΕΔΩ

Δήμος Τεμπών ΕΔΩ

Δήμος Τυρνάβου ΕΔΩ

Δήμος Φαρσάλων ΕΔΩ

Εν τω μεταξύ η πρόσκληση για τους γονείς που ήταν να δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα θα είναι έτοιμη εντός της επόμενης εβδομάδας, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι και τα αποτελέσματα που ήταν προγραμματισμένο να βγουν την 1η Αυγούστου θα καθυστερήσουν αντίστοιχο χρονικό διάστημα, δηλαδή 7 έως 10 ημέρες. Στόχος του υπουργείου Εσωτερικών και της ΕΕΤΑΑ είναι να προλάβουν τα πρώτα αποτέλέσματα να βγουν πριν το 15αυγουστο ώστε τα τελικά μετά την εξέταση των ενστάσεων να είναι έτοιμα πριν το τέλος του Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι και τη σχολική χρονιά 2016-2017 υπολογίζεται να φιλοξενηθούν δωρεάν, μέσω ΕΣΠΑ, περίπου 81.000 παιδιά.

Η χρηματοδότηση θα ανέλθει σε 175 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 93 εκατ. ευρώ προέρχονται από κοινοτικούς πόρους και τα 82 από εθνικούς, ενώ στόχος είναι η κάλυψη όλων των παιδιών οικογενειών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας αλλά κσι τμήματος από αυτούς που έχουν εισόδημα 12 έως 13.000 ευρώ.

Με πληροφορίες από aftodioikisi.gr

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com