ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ

Τελικά σε τούτο τον τόπο κανένας δεν χάνεται, πόσο μάλλον όταν χρόνια τώρα έχει υποβάλλει πέρα από τις γνώσεις του, και τα κομματικά διαπιστευτήριά του!

Μια από τα ίδια όσον αφορά τις νοοτροπίες, αφού ορκίζεται σήμερα ως Σύμβουλος του ΑΣΕΠ ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα υποψήφιος Περιφερειάρχης, με θητεία και στη ΔΗΜΑΡ κλπ., κλπ., Απόστολος Παπατόλιας.

Η σχετική υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή αναφέρει πως με απόφαση των 4/5 των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, επελέγησαν τρεις Αντιπρόεδροι και είκοσι τέσσερις Σύμβουλοι .

Έτσι σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Π. Κουρουμπλή ως νέο μέλος διορίζεται και ο Απόστολος Παπατόλιας του Ιωάννη (Α.Δ.Τ. ΑΜ521331), Διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris X-Nanterre, πρώην Ειδικός Επιστήμονας Συνηγόρου του Πολίτη, πρώην στέλεχος «ΜΟΔ Α.Ε.» μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου του Διατραπεζικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης της Ο.Τ.Ο.Ε., Σύμβουλος του Α.Σ.Ε.Π. (Α.Β.Ε.Μ.Ε.Δ.: 1610066559/6-7-2016)

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η θητεία των διοριζομένων Αντιπροέδρων και Συμβούλων του Α.Σ.Ε.Π. είναι εξαετής, δεν το λες και άσχημα για 6 χρονάκια το κεφάλι μας ήσυχο και σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ