ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Πληθαίνουν καθημερινά τα παράπονα αναγνωστών της σελίδας αναφορικά με το κακό συνήθειο ορισμένων να σβήνουν το τσιγάρο τους στην παραλία όπου τους… καπνίσει!

«Το κακό έχει παραγίνει, ενώ ειδικά μετά το πέρασμα των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου το θέαμα είναι απογοητευτικό, άσε που πρέπει να έχεις το νου σου μην καείς από κάποιο αναμμένο αποτσίγαρο», μας έλεγε αναγνώστης του paidis.com  επισημαίνοντας παράλληλα και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι καταστηματάρχες για τη διατήρηση της παραλίας σε καλή κατάσταση.

Όπως επισημαίνεται ειδικά στα beach bar και στους διαμορφωμένους χώρους με ξαπλώστρες υπάρχει ειδική «υποδοχή- τασάκι» για τα τσιγάρα, ωστόσο δυστυχώς δεν λείπουν οι κακομαθημένοι.

«Ας μην εξαντλούνται μόνο στη… μάχη της ξαπλώστρας ορισμένοι που έφτασαν να μαλώνουν μέχρι και για κράτηση το Σαββατοκύριακο στις πρώτες σειρές (!) και ας χρησιμοποιήσουν επιτέλους τα σταχτοδοχεία που είναι δίπλα τους», έκλεισε με νεύρα ο αναγνώστης.

Άδικο δεν είχε,3.500 τόνοι αποτσίγαρα συλλέγονται κάθε χρόνο από τις ελληνικές ακτές, άλλωστε η ίδια παραλία θα τους υποδεχθεί και την επόμενη φορά, κρίμα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ