ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο περιπτώσεις κλοπών που διεπράχθησαν σε συνεργείο αυτοκινήτων στην πόλη της Λάρισας.

Δράστης των κλοπών είναι ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 52χρονος, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 30χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 04-08-2016 τις βραδινές ώρες έως 05-08-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε γραφείο συνεργείου αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 33χρονου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα  φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) και μία ηλεκτρονική συσκευή ελέγχου λειτουργίας οχημάτων, συνολικής χρηματικής αξίας 1.400 ευρώ.

Ακολούθως, ο δράστης χρησιμοποιώντας κλειδιά που βρήκε στο συγκεκριμένο χώρο, άνοιξε την κεντρική είσοδο του συνεργείου και αφαίρεσε το  Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 36χρονου, το οποίο βρισκόταν εκεί προς επισκευή.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών το αυτοκίνητο, βρέθηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες κοντά στην οικία 52χρονου, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 52χρονος είχε στην κατοχή του το όχημα, γνωρίζοντας την προέλευσή του και συνελήφθη.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο 52χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ