ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ “VAULT”

Δεν μας ξεχνά η πολύ καλή ηθοποιός Ασπασία Κοκόση που άφησε το «στίγμα» της στη Λάρισα μέσα από θαυμάσιες δουλειές και συνεργασίες, με αποκορύφωμα την παράσταση «Οικογένεια Τοτ» του Θ.Θ, αφού προσκαλεί τους Λαρισαίους θεατρόφιλους και στη νέα της δουλειά στην Αθήνα.

Πρόκειται για το έργο «Ερωμένες στον καμβά» της Σοφίας Καψούρου, σε σκηνοθεσία Π. Παναγόπουλου, με την Ασπασία Κοκόση και την Σοφία Καψούρου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, που κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου στο θεατρικό πολυχώρο “Vault”.

“Γοητευτικές και… γοητευμένες μα πάνω απ’ όλα παθιασμένες, ερωτικές και ερωτεύσιμες οι πρωταγωνίστριες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, εκεί όπου η μούσα του Ραφαήλ, γνωστή ως Φορναρίνα, και η σύντροφος του Μοντιλιάνι, Ζαν Εμπιτέρν, ζωντανεύουν και μιλούν για καταραμένους ζωγράφους και απαγορευμένα πάθη”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στις κριτικές που γράφτηκαν για την παράσταση, δύο μονόλογους βασισμένους στις αληθινές ιστορίες των πραγματικών ηρώων, με τις δύο ηθοποιούς να αναδεικνύουν τη νοσηρή πλευρά του έρωτα.

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Σάββατο στις 7 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Αν μη τι άλλο αξίζει τον κόπο μια βόλτα στο Βοτανικό…

Info: Θέατρο VAULT

Μελενίκου 26, Βοτανικός, Αθήνα

Τηλ. 2130356472

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΧΡ. ΦΥΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ