ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου ανακοινώνει την έναρξη των χορευτικών τμημάτων για τη νέα περίοδο. Για τη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν τμήματα νηπίων, παιδικών, εφηβικών και ενηλίκων ενώ οι πρόβες θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου (κτίριο πρώην ΚΑΠΗ, 1ος όροφος, έναντι φαρμακείου Τσιάλτα).

Ως ημέρα πρώτης συγκέντρωσης των παιδικών χορευτικών τμημάτων έχει οριστεί η Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο διαχωρισμός των τμημάτων και ο καθορισμός του προγράμματος. Για το τμήμα ενηλίκων, η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την ίδια μέρα, ώρα 20:00.

Εν τω μεταξύ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου υπό την καλλιτεχνική ευθύνη του Μαέστρου κ. Νίκου Ευθυμιάδη. Οι πρόβες διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στον 1ο όροφο του κτιρίου των πρώην ΚΑΠΗ (ώρες 20:00-21:30).

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου καλεί όλα τα υφιστάμενα μέλη καθώς και νέα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα ως άνω τμήματα να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου τις αντίστοιχες μέρες και ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ