ΕΠΑΦΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ – ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΔΑΜΑΣΙ

Επιμένει η Δράση Πολιτών και ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης στο αίτημα να συμπεριληφθεί και το Δαμάσι στις θεομηνιόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης υπήρξε χθες Κυριακή (18/92017), επαφή του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού με τον επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών», κ. Ροντούλη.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

“Το αντικείμενο της συζήτησης των δυο ανδρών ήταν η συμπερίληψη του Δαμασίου στις θεομηνιόπληκτες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου. Ο κ. Ροντούλης τόνισε ιδιαίτερα το φαινόμενο των πλημμυρισμένων ζωνών της περιοχής του Δαμασίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το «γήπεδο του χωριού, όπως αποδεικνύουν φωτογραφικά ντοκουμέντα, είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε λίμνη». Ενίσχυσε μάλιστα την επιχειρηματολογία του με αναφορά στο πλήθος των πλημμυρισμένων χωραφιών, που προκάλεσαν πραγματική θλίψη και απόγνωση στους Δαμασιώτες.

Από την πλευρά του, ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι δεν υπήρξε αίτημα του Δήμου Τυρνάβου για την συμπερίληψη του Δαμασίου, διαφορετικά το χωριό θα εντασσόταν ήδη στις περιοχές Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, υποσχόμενος ότι θα εμπλακεί προσωπικά, για να διορθωθεί μια αδικία εις βάρος του Δαμασίου.

Ο κ. Ροντούλης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αγοραστό για το ενδιαφέρον του και εξέφρασε για πολλοστή φορά την εμπιστοσύνη της παράταξής του στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη, με τον οποίο, όπως τόνισε, «υπάρχει αγαστή συνεργασία προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος».

Παράλληλα, ο κ. Ροντούλης στηλίτευσε την απραξία και την απρονοησία της δημοτικής αρχής: «Η πολιτική του κ. Σαρχώση είναι απογοητευτική. Λειτουργούν εις βάρος ολόκληρων χωριών σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία, κατά την οποία δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ευρώ. Αντί να βοηθήσουν τους δημότες, οι κύριοι της δημοτικής αρχής «ξεχνούν» ολόκληρα χωριά, που με κόπο και ιδρώτα προσπαθούν να επιβιώσουν. Έχουμε να κάνουμε με τη χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών κατά κοινή ομολογία. Το Δαμάσι τους φτύνει και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ