ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Μια άνετη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Τυρνάβου 2005 παίζοντας στο γήπεδό της και έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών της που και αυτή την Κυριακή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα διοίκησης προπονητών και παικτών και στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας.

Οι παίκτες του Χρ. Λόλα μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα που πέτυχε με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Καλέσης, στο 17′ και στο 27′.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, ενώ στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της Αναγέννησης Καλοχωρίου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο 60.

Το γκολ που δέχθηκαν ξύπνησε τους παίκτες του Τυρνάβου που αντεπιτέθηκαν και έφτασαν σε ένα τρίτο γκολ στο 75 με τον Τζιόλα.

Από εκεί και πέρα χαλάρωσαν και έδειξαν σημάδια άγχους κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι που έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ στο 87′.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: (Χρ. Λόλας), Γραβάνης, Αυλογιάρης, Ροντούλης, Πρατσίλας, Καρακάνος, Γκαμπέτας, Γανός, Τζιόλας, Καλέσης (62′ Ντονούδης), Πέρπερας (85′ Κατσιάνας), Γκαντρής (79′ Βλιώρας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ