Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Συνέχεια στην κόντρα της με τη δημοτική αρχή για τη διοργάνωση του παζαριού, έδωσε η επικεφαλής της παράταξης “Λάρισα Νέα Αρχή”, Ρένα Καραλαριώτου, η οποία απαντώντας στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Π. Νταή αναφέρει τα εξής:

“Επιτέλους  η δημοτική αρχή του κ. Καλογιάννη και προσωπικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νταής, παραδέχονται  ότι το 2015 είχαν συμφωνήσει με τον συγκεκριμένο ανάδοχο ότι θα του δώσουν, την εκμίσθωση του χώρου Λούνα Παρκ στο παζάρι και την κεντρική πλατεία  κατά αποκλειστικότητα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Φέτος , ως δια μαγείας, προέκυψε ο ίδιος ανάδοχος !  για το λούνα Παρκ στο παζάρι . Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον να δούμε, αν τα Χριστούγεννα θα του δοθεί και πάλι , κατά αποκλειστικότητα , η κεντρική πλατεία!

Τα λεφτά που πληρώσατε στον έναν και μοναδικό ανάδοχο για να παρέχετε δωρεάν ψυχαγωγία και  διασκέδαση σε χιλιάδες μικρά παιδιά όπως λέτε, θα μπορούσατε να τα δώσετε σε 10 Λαρισαίους επαγγελματίες, έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα. Δηλαδή την δωρεάν ψυχαγωγία των μικρών παιδιών . Γιατί δεν το κάνατε;  Δεν σας ενδιαφέρει η στήριξη της τοπικής οικονομίας;  Δεν σας ενδιαφέρει η διαφάνεια στην λειτουργία  του Δήμου ? Τι άραγε συμβαίνει ;

Μην κρύβεστε,ως δημοτική αρχή , πίσω από την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών για να κάνετε τις συμφωνίες σας . Σας πήρανε χαμπάρι. Οσο για τα υπόλοιπα “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε””.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ