ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ!

Επιβεβαιώνοντας σχετική χθεσινή αναφορά της σελίδας δυσάρεστα είναι τελικά τα μαντάτα για τους φίλους του σκακιού στη Λάρισα, καθώς αναβλήθηκε η έλευση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Σταυρούλας Τσολακίδου για τον περίφημο σκακιστικό αγώνα επίδειξης του ερχόμενου Σαββάτου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η πόλη που μαθαίνει».

Η είδηση για ματαίωση του αγώνα της 16χρονης πρωταθλήτριας με 30 σκακιστές που είχε ανακοινωθεί για το ερχόμενο Σάββατο επιβεβαιώθηκε και επίσημα από το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας, που σε σημερινή ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Ο Σύλλογος Σκακιστών Λάρισας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσει ότι η Σταυρούλα Τσολακίδου δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην εκδήλωση του Σαββάτου στο Μύλο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που προέκυψαν από την κατάκτηση του νέου τίτλου της ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ως εκ τούτου, δυστυχώς, η εκδήλωση σιμουλτανέ αναβάλλεται. Θα δοθεί νέα ενημέρωση, όταν θα υπάρξει νέα ημερομηνία από τους υπευθύνους.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη συνεργασία την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και λυπόμαστε πολύ για την αναστάτωση!»

Απογοητεύτηκαν οι συνδιοργανωτές αλλά κυρίως οι φίλοι του σκακιού στην πόλη καθώς η Σταυρούλα Τσολακίδου ήταν στην ουσία η ίδια η εκδήλωση, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας για την έλευση του «χρυσού» κοριτσιού!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ