ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Με δύο τέρματα του Δ. Μανακούσιου πήρε το «τρίποντο» στην έδρας της η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης, που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ επιβλήθηκε σήμερα του Αετού Μακρυχωρίου με 2-0.

Μόλις στο 15’ προηγήθηκε ο Σμόλικας όταν ο Μανακούσιος εκτέλεσε πέναλτι που λίγο πριν είχε κερδίσει ο Α. Τσιρβούλης και έγραψε το 1-0, με το σκόρερ να χτυπά εκ νέου στο δεύτερο μέρος όταν και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 «κλειδώνοντας» έτσι και τη νίκη της ομάδας του.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Χάμος, Μανακούσιος Θ., Δολιάνης, Σκούπρας, Τανάγιας Χρ., Κολοβός Χρ., Παπαδάμος (60′ Γκαλμποκίνης), Κακαβίτσης (85′ Μανδραβέλης), Κόκρας, Τσιρβούλης (75′ Τανάγιας Β.), Μανακούσιος Δ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον πρωτοπόρο Δωτιέα ο Φαλανιακός που γνώρισε τελικά την ήττα στην Αγιά με σκορ 2-1.

Με προσεκτική άμυνα οι παίκτες του Φ. Γιαννακού κράτησαν μακριά από την εστία τους τους επιθετικούς του Δωτιέα, ωστόσο στο 40’ της αναμέτρησης ο Γ. Τσατσαλίδης έλυσε το γρίφο για τους γηπεδούχους, γράφοντας με πλασέ το 1-0.

Η απάντηση για το Φαλανιακό ήρθε στο 55’ όταν μετά από κερδισμένο πέναλτι του Χ. Λυγούρα ο Β. Λυγούρας δε λάθεψε ισοφαρίζοντας σε 1-1, ωστόσο στο 75’ ο Δωτιέας πήρε ξανά το προβάδισμα μετά από ωραία ενέργεια του Μπόντε, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων που έχασαν ευκαιρίες με τους Κόκκινο και Παπαγεωργίου να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας, Γκάζι, Τσάκε, Λιλολάρι, Λυγούρας Β., Πανταζής (80′ Σακελλαρίου), Μπλέντι (68′ λ.τ. Κόκκινος Στ.), Λυγούρας Χρ., Παπαγεωργίου (46′ λ.τ. Αλατάς Ι.), Κόκκινος Ι.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ