Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ

Απάντηση στον πρόεδρο του Αμπελωνιακού για την υπογραφή στο έγγραφο παραλαβής του χλοοκοπτικού μηχανήματος δίνει με επιστολή της στο paidis.com η προϊσταμένη της διεύθυνσης πρασίνου του δήμου, υποστηρίζοντας ότι το μηχάνημα παραδόθηκε στον πρόεδρο και ότι του ζητήθηκε να υπογράψει το σχετικό έγγραφο.

Στην επιστολή της η προϊσταμένη αναφέρει:

“Με κατάπληξη πληροφορήθηκα σε άρθρο  σας πως ουδέποτε ο πρόεδρος του «Αμπελωνιακού» κος Κουτσούκης Αθανάσιος έθεσε την υπογραφή του στο επίμαχο έγγραφο της παραλαβής του χλοοκοπτικού μηχανήματος για το γήπεδο του Αμπελώνα. Η διάψευση του δυστυχώς  άπτεται της “επιστημονικής φαντασίας”  και προβληματίζει ο τρόπος που δημόσια  επιλεγεί να διαψεύσει  τόσο τον Προϊστάμενο του  Τμήματος Συντήρησης  Πράσινου κο  Καράτζο Αστέριο , όσο και εμένα ως Προϊστάμενη της αρμόδιας  Δ/νσης Περιβάλλοντος. ΠΡΟΦΑΝΩΣ,  διότι  θέλει να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Η αλήθεια έχει ως εξής: Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου κος Καράτζος Αστέριος  στις 27/9/2016 και ώρα 11-12.00π.μ.,  κινήθηκε στον Αμπελώνα με όχημα του Δήμου Τυρνάβου προκειμένου να μεταφέρει επισκευασμένο και σε πλήρη λειτουργία χλοοκοπτικό τρακτέρ για χρήση στο γήπεδο του Αμπελώνα. Καθώς δεν είχε οριστεί υπεύθυνος από την ομάδα (όπως είχε ήδη ζητηθεί με τα υπ’ αρ. 19900/20-11-2015 & 13474/5/9/2016 έγγραφά της Υπηρεσίας μας, προκειμένου να ενημερώνεται άμεσα η υπηρεσία για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στο γήπεδο και στον οποίο υπεύθυνο θα δίνονταν οι κατάλληλες οδηγίες χρήσης του γηπέδου, διασφαλίζοντας έτσι η καλύτερη δυνατή συντήρηση του αγωνιστικού χώρου), μετέβη στον επαγγελματικό χώρο του κου Κουτσούκη (φαρμακείο επί της οδού Αγ. Κων/νου) όπου:

παρέδωσε στον κο Κουτσούκη σε σφραγισμένο φάκελο  το με αριθ. 14810/26-9-2016 έγγραφο το οποίο και προσυπογράφω καθώς και αντίγραφο αυτού το οποίο ζήτησε από τον κο Κουτσούκη να υπογράψει πως έλαβε γνώση. Ο κος Κουτσούκης σύμφωνα με τον προϊστάμενο κο Καράτζο, παρότι διστακτικός, παρέλαβε το έγγραφο,  μετέβη στο χώρο του φαρμακείου του και εξερχόμενος, λίγα μόλις  λεπτά μετά, παρέδωσε ο ίδιος στον κο Καράτζο το έγγραφο υπογεγραμμένο, το οποίο και μου παραδόθηκε και τηρείται στο αρχείο της Δ/νσης Περιβάλλοντος.

Είναι γεγονός ότι ο κος Καράτζος δεν ακολούθησε τον πρόεδρο του «Αμπελωνιακού» αλλά παρέμεινε στο πεζοδρόμιο, λίγα μόλις μέτρα  από το φαρμακείο  του προέδρου και δεν είδε τον κο Κουτσούκη να υπογράφει. Θα έπρεπε άραγε να τον ακολουθήσει;

κατόπιν μετέβησαν μαζί στο χώρο του γηπέδου όπου ο κος Καράτζος  έβαλε σε λειτουργία το τρακτέρ προκειμένου να διαπιστωθεί ότι λειτουργεί.

Να τονιστεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παραδίδεται με αυτόν τον τρόπο  χλοοκοπτικό τρακτέρ σε μέλη της ομάδας για τη κάλυψη των αυξημένων αναγκών συντήρησης του γηπέδου, όπως γίνεται άλλωστε και σε όλες τις άλλες ερασιτεχνικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Τυρνάβου.

Αναρωτιέμαι  ποιος μπορεί να πλαστογράφησε το έγγραφο στα λίγα μόλις λεπτά που μεσολάβησαν έως ότου το παραδώσει «υπογεγραμμένο» ο ίδιος ο κος Κουτσούκης  στον προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου κο  Καράτζο ;

Εφόσον, όπως ισχυρίζεται ο κος Κουτσούκης,  πρόκειται περί πλαστογραφίας και ουδέποτε έθεσε την υπογραφή του επί του εγγράφου, τότε πρέπει να κατονομάσει τον πλαστογράφο, διότι διαφορετικά καθιστά την κατηγορία της πλαστογραφίας  εντελώς έωλη, αναπόδεικτη και αβάσιμη.

Είναι ανεπίτρεπτο  και «μείζον» θέμα να “εκσφενδονίζεται”  μια τόσο σοβαρή κατηγορία εναντίον δημοσίων υπαλλήλων και οφείλει ο κος Κουτσούκης ως Πρόεδρος του «Αμπελωνιακού» ως επαγγελματίας αλλά και ως δημότης του Δήμου Τυρνάβου να ανακαλέσει.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Η Προϊσταμένη της Δ/νσης Περιβάλλοντος

Γιουβρή Θεοδώρα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ