Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Ανακοίνωση του αντιδημάρχου Καθαριότητας δήμου Τυρνάβου Χρ. Τσιόπα

Συνέχεια στο θέμα της υπογραφής ή μη του προέδρου του Αμπελωνιακού στο έγγραφο για την παραλαβή χορτοκοπτικού μηχανήματος δίνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήμου Τυρνάβου Χρ. Τσιόπας, υποστηρίζοντας ότι με τη στάση του ο πρόεδρος της ομάδας θίγει υπαλλήλους και καλά θα κάνει να επανορθώσει.

Αναλυτικά ο κ. Τσιόπας αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος του Αμπελωνιακού, αφού κατ’ αρχήν αρνήθηκε πως υπέγραψε το έγγραφο του Δήμου, στη συνέχεια μασάει τα λόγια του στο θέμα της υπογραφής και θεωρεί πως δεν είναι μείζον θέμα.

Λάθος κ. Πρόεδρε. Στο δημόσιο διάλογο η αλήθεια είναι το μείζον, η αξιοπιστία είναι το μείζον, ο σεβασμός της αξιοπρέπειας των ανθρώπων είναι το μείζον. Εσείς κ. Πρόεδρε φροντίσατε να εκθέσετε δύο υπαλλήλους – στελέχη της υπηρεσίας με είκοσι και τριάντα χρόνια δουλειάς να υπηρετούν τις πόλεις και τα χωριά του δήμου.

Σας είπαμε να μη δειλιάσετε και να ενημερώσετε σωστά τον κόσμο. Αντίθετα εσείς δείξατε πως έχετε άγνοια κινδύνου. Φέρατε σε δύσκολη θέση υπαλλήλους οι οποίοι καθίστανται υπόλογοι για πράγματα για τα οποία δε φέρουν καμία ευθύνη. Αλήθεια υπαινίσσεστε πως πλαστογράφησαν την υπογραφή σας; Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επανορθώσετε.

Και θα συμφωνήσω μαζί σας μόνο στο ότι Δήμος και Σύλλογος πρέπει να έχουν κοινούς στόχους και θα πρέπει να βρούμε κοινό τόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ