ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ 77ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “Ο ΘΑΛΗΣ”

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 5 Νοέμβρη  τα μαθήματα προετοιμασίας για τον Μαθηματικό Διαγωνισμό “Ο Θαλής”, με αριθμό συμμετεχόντων που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

foto-proaylioΟι μαθητές ενθουσίασαν με  την αγάπη τους για τα Μαθηματικά και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επέδειξαν σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας .Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους επιτυχία στον Διαγωνισμό με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει το έναυσμα για μελλοντικές διακρίσεις.

Οι συνάδερφοι  καθηγητές που εθελοντικά και αφιλοκερδώς στήριξαν την προσπάθεια αυτή φάνηκαν αρωγοί του σκοπού του Διαγωνισμού , ο οποίος  είναι η διάδοση και καλλιέργεια της Μαθηματικής σκέψης  καθώς και η ανάδειξη νέων Μαθηματικών ταλέντων .

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος  Λάρισας της Ε.Μ.Ε. ευχαριστεί  τον Διευθυντή  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Ιωάννη Καψάλη και τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου κ. Αλέξανδρο Καλέση για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια στην πραγμάτωση της όλης δράσης.

Ο 77ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά “Ο Θαλής”, για τους μαθητές Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ , Β’ και Γ’ Λυκείου θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στο 2ο Λύκειο Λάρισας (Αιόλου 4), στις 9:00 π.μ.. Παρακαλούνται  οι  υποψήφιοι για την έγκαιρη προσέλευση τους, τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα έναρξης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com