ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο δήμος Τυρνάβου διαπιστώνοντας πως ένας καινούριος κόσμος γεννιέται μέσα στην κρίση, όπου δίκτυα αλληλεγγύης και εθελοντικές δράσεις που απλώνονται στην πατρίδα μας στηρίζουν δομές που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να οργανώσει, με τη βοήθεια εκπαιδευτικών του τόπου, Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υποστηρικτικής διδασκαλίας σε μαθητές του Δήμου Τυρνάβου που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν  προβλήματα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές των Λυκείων (Γενικών και Επαγγελματικών)του Δήμου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου, κάθε Τετάρτη και μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου. Όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν  μπορούν να ενημερωθούν από τις Δ/νσεις των σχολείων τους, από τις υπηρεσίες του Δήμου και από τη Δ/νση του 1ου Γυμνασίου.Θα παραδίδονται μαθήματα όλων των κατευθύνσεων, όπως το μάθημα Νέων Ελληνικών- Έκθεση.

Ο Δήμος Τυρνάβου ευχαριστεί θερμά τους  συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, που με την πολύτιμη συνδρομή τους στηρίζουν με ευαισθησία και διακριτικότητα το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου.

Όλοι μαζί διδασκόμαστε την αλληλεγγύη στην πράξη!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ