“MAKE & TAKE” ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου από τις 10:00 και ως τις 13:00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Make & take” από τη Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ισόγειο του Μύλου του Παππά.

Τι σημαίνει  “Make & take”; Είναι ένα δημιουργικό γεγονός, μια δημιουργική εκδήλωση, όπου γονείς και παιδιά διαλέγουν ένα συναρμολογούμενο μοντέλο της αρεσκείας τους, κάθονται μαζί στο τραπέζι, το συναρμολογούν, το βάφουν και το παίρνουν μαζί  τους.

Γονείς και παιδιά μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, έρχονται κοντά, δουλεύουν μαζί, δημιουργούν μαζί, διασκεδάζουν κατασκευάζοντας κάτι μαζί, περνούν χρόνο μαζί και το δημιούργημά τους το παίρνουν έπειτα στο σπίτι τους.

Αυτοκίνητα, Αεροπλάνα, Άρματα,Φιγούρες,κ.ά., θα είναι εκεί και θα περιμένουν τα χεράκια των μικρών μας συμπολιτών και των γονιών τους ,να τα “ζωντανέψουν” και από μικρά κομματάκια να τα μεταμορφώσουν σε όμορφες δημιουργίες!

Τα μοντέλα θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν από τη Λ.Σ.Μ.Λ., και στο πνεύμα των ημερών και στα μάτια των παιδιών θα είναι ένα απρόσμενο δώρο που θα τους προσφερθεί, γεμίζοντας  τους χαρά και σαν δημιουργία δική τους αλλά και σαν δώρο του Αη- Βασίλη!

Τα μοντέλα θα είναι εύκολα στην κατασκευή  ώστε σε σύντομο χρόνο τα παιδιά και οι γονείς να τα φτιάχνουν και να τα παίρνουν μαζί τους.

Χορηγοί των μοντέλων της εκδήλωσης είναι: Το Αεροπλανάκι, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Genius, η Μελισσοκομία Χαΐδά, και το Modelworld.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ