ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε μέσω του paidis.com αναγνώστης της σελίδας και κάτοικος του Αμπελώνα, έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υπεύθυνος της Δ.Ε. Αμπελώνα Γιώργος Κουτσοδήμος ο οποίος προανήγγειλε σειρά παρεμβάσεων στους κοινόχρηστους χώρους του δήμου.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ερώτημα για την οριοθέτηση της παιδικής χαράς στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα ο κ. Κουτσοδήμος ξεκαθαρίζει ότι η παιδική χαρά θα είναι οριοθετημένη, με περίφραξη γύρω γύρω, αλλά και με φωτισμό περιμετρικά.

Για τους κοινόχρηστους χώρους τόνισε ότι αν όχι στην επόμενη, στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του δ.σ. θα έλθει προς έγκριση ο κανονισμός για τους πεζόδρομους, τις πλατείες και συνολικά όλους τους κοινόχρηστους χώρους που θα καθορίζει την έκταση που θα καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματα, αλλά και τις υποχρεώσεις όλων όσοι τους χρησιμοποιούν.

Τέλος για το θέμα της αστυνόμευσης και τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ο κ. Κουτσοδήμος σημειώνει ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πολύ στενή συνεργασία δημοτικής αρχής και Α.Τ. Τυρνάβου κάτι πού όπως επισημαίνει φάνηκε καθαρά στη διοργάνωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι και το μπουρανί.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ουσιαστικές δράσεις για την πάταξη του φαινομένου των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων σε δρόμους και πεζόδρομους του Αμπελώνα και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης οι παραβάτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις προβλεπόμενες κυρώσεις από το νόμο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ