ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛ. ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Στη Λάρισα σήμερα ο Απ. Βεσυρόπουλος

Με κύριο θέμα συζήτησης τα νέα μέτρα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας η Νομαρχιακή Συνέλευση στελεχών της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, παρουσία του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας του κόμματος Απ. Βεσυρόπουλου.

Νωρίτερα και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Βεσυρόπουλος πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνο και το βουλευτή Λάρισας του κόμματος Μαξ. Χαρακόπουλο άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση επαναλαμβάνοντας πως η ΝΔ είναι η μόνη αξιόπιστη λύση έχοντας ολοκληρωμένη πρόταση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στα μνημόνια υπογράφοντας ουσιαστικά το 4ο που φορτώνει στις πλάτες του ελληνικού λαού επιπλέον 12,5 δις ευρώ», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Βεσυρόπουλου, που έσπευσε να προσθέσει πως ο Α. Τσίπρας προσπαθεί με ψέματα να κρατηθεί στην εξουσία «στοχεύοντας παράλληλα στη φτωχοποίηση και τη διάλυση της μεσαίας τάξης».

Κλείνοντας ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στην αντισυνταγματικότητα των τροπολογιών για τους συμβασιούχους, τις οποίες και δεν ψήφισε η ΝΔ, ενώ επέμεινε πως τα αντίμετρα της κυβέρνησης αποτελούν μια ακόμη «θεωρία» απέναντι στα δυσβάσταχτα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ