ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 106

“Η ελληνική συμμετοχή καταχειροκροτήθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις. Με το μπλε να κυριαρχεί, η Demy, φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα του δέρματος με βαθύ σκίσιμο στο πόδι που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της,

ήταν ανεβασμένη σε μια πλατφόρμα που ανεβοκατέβαινε και δύο άντρες χορευτές ήταν μέσα στο νερό”, διαβάζω και ανατριχιάζω ακροατή μου ένθερμε!

Τώρα θα μου πεις ή που το’ ριξες στα Άρλεκιν και τις λογοτεχνικές αναζητήσεις της Λένας Μαντά ή που πήραμε πρωτιά αναδεικνύοντας το αθάνατο ελληνικό κάλλος στις πασαρέλες για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος!

Αμ δε, οι περιγραφές που μόλις διαβάσατε αφορούν σε διαγωνισμό τραγουδιού και αν ακόμη αναρωτιέστε που πήγε το… τραγούδι να μη μου ξαναβουλιάξετε στους καναπέδες για τα μάτια της Γιουροβίζιον.

Σκίσαμε σου λέει με το «βαθύ σκίσιμο» της διαγωνιζόμενης στο Κίεβο και αν δεν ήταν αυτοί οι τριτοκοσμικοί διοργανωτές που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στη φαντασία μας και τη σκηνοθετική άποψη των «μεγαθηρίων» ο διαγωνισμός θα ολοκληρωνόταν με συνοπτικές διαδικασίες προς δόξα της Demy και του κ. Φωκά μας.

Φρίττω με την ελλειμματικότητά τους και εν αναμονή του τελικού συνεχίζω απτόητη και σίγουρη για την τεράστια επιτυχία-γροθιά στο στομάχι των εταίρων που μας έχουν του πεταματού, με την υπόλοιπη επικαιρότητα που όσο να πεις περνά σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο πολιτιστικό γεγονότο με το οποίο μόλις καταπιάστηκα.

Κατά τα άλλα καλά, ξεκατινιάσματα για τις ομορφιές στον τελικό κυπέλλου, τω αυτώ για ένα σκασμό «παιχνίδια επιβίωσης» και όχι μόνο, που πήραν και «μπούκωσαν» τους τηλεοπτικούς δέκτες και από κοντά και τα μυαλά μας, και στο βάθος Πάνος Καμμένος!

Που εκτός από κομάντο αποδείχθηκε και «φίλαθλος» ο τρισμέγιστος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Όχι τον θαύμασα στον αγώνα πόλο, όχι απλά έδωσε το παράδειγμα φιλάθλου με χειρονομίες που αν μη τι άλλο παραπέμπουν σε 15χρονο Monsterά, αλλά έστειλε και το σαφές μήνυμα της κυβέρνησης για πάταξη της βίας στα γήπεδα με κείνη τη χειρονομία που θύμιζε σαφώς σύλληψη και χειροπέδες.

Τώρα θα μου πείτε προκλήθηκε ο ένθερμος. Είναι που ξημεροβραδιάζεται και στις πισίνες και το κατέχει το άθλημα, την ώρα που προβοκάτορες επιμένουν να τον εμπλέκουν με τη ρυθμική και την ανακυβίστηση, πώς να μην εξεγερθεί το είναι του;

Από την άλλη πάλι είναι που διχάζομαι ως φίλαθλος και εκπομπή, να βουλιάξω μήπως στους καναπέδες παρέα με τη Demy και τα καλά της Γιουροβίζιον ή να συγχυστώ με την παράσταση της Βουλιαγμένης;

Σε καλό μας και σε πείσμα τους δεν μεταδίδω άλλο και πάμε τραγούδι. Από την αθάνατη φωνή του Νίκου Ξυλούρη ακούμε ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, σε στίχους του Γ. Ρίτσου και μουσική του Χρ. Λεοντή, από τη δισκογραφική δουλειά ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ.

Καλή μας ακρόαση…

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, αν με εντοπίσετε με κινητό ανά χείρας να ψηφίζω «για επιβίωση» κόψτε μου και το χέρι και την καλημέρα.

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ