ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Το φεστιβάλ της ΚΝΕ αποτελεί αναμφισβήτητα πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός για τη Λάρισα, ενώ βάζει στο επίκεντρό του την Οκτωβριανή Επανάσταση και δανείζεται το σύνθημά του από τους στίχους του Β. Μαγιακόφσκι «το μέλλον δε θα’ρθει μονάχο του… αν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς».

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή το εργατικό φεστιβάλ της ΚΝΕκαι του ΚΚ΅Ε  που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο άγαλμα της Νίκης, στο λόφο του Φρουρίου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες, γλέντι, αφιερώματα, θεματική έκθεση και δεκάδες δραστηριότητες για παιδιά μικρότερων ηλικιών.

«Συζητάμε με εκατοντάδες νέους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη δουλειά, τις σπουδές, την πρακτική και το εργασιακό τους μέλλον, ενώ μέσα από τις συζητήσεις αναδεικνύεται η ανάγκη να οργανωθούν και να παλέψουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους, βάζοντας στο επίκεντρο τους πραγματικούς υπαίτιους των προβλημάτων τους», υπογράμμισαν η Λ. Τσιαπλέ, μέλος του ΤΣ Λάρισας της ΚΝΕ και ο Θ. Μπιζαιντές, γραμματέας της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ