ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μέλη του Διευρυμένου ΠΥΣΔΕ Λάρισας καταγγέλλουν συγκεκριμένο μέλος για βιαιοπραγία εναντίον άλλου μέλους.

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου επιλογής διευθυντών β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας αφού σύμφωνα με ανακοίνωση τριών μελών του συμβουλίων των κ.κ. Ιωάννη Καψάλη, Ασημίνας Κοντογεωργίου και Χριστίνας Κοσμούογλου, στην έναρξη της συνεδρίασης υπήρξε ένταση μεταξύ δύο άλλων μελών

των κ.κ. Ερμίνας Μαγαλιού και Παναγιώτη Ρεμπάπη με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλουν ο κ. Ρεμπάπης να της επιτεθεί.

Στην ανακοίνωση καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το σημερινό συμβάν στο Διευρυμένο ΠΥΣΔΕ, κατά την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης των αποτελεσμάτων για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας.

Ο αιρετός κ. Παναγιώτης Ρεμπάπης κινήθηκε εναντίον γυναίκας – μέλους του συμβουλίου, της κ. Ερμίνας Μαγαλιού. Συγκεκριμένα, όντας εκτός ελέγχου, επιτέθηκε εναντίον της αρχικά με απειλές και χειρονομίες και στη συνέχεια ώθησε με δύναμη το κάθισμα προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στο χέρι.

Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δε συνάδουν ούτε με την ιδιότητα του αιρετού, ούτε με την ιδιότητα του μέλους του ΠΥΣΔΕ.  Σημειωτέον ότι, ο κ. Ρεμπάπης , ενώ είχε δηλώσει γραπτώς ότι δε θα συμμετείχε στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών, άρχισε ξαφνικά να απαιτεί αλλαγή στη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων, παρόλο που την προηγούμενη μέρα δεν εξέφρασε την παραμικρή αντίρρηση στη συζήτηση για τον καθορισμό της.

 

Μέλη του Διευρυμένου ΠΥΣΔΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ