ΠΏΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ

Mετά τον χορό του Ησαΐα, χορέψατε τον πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο. Οι καλεσμένοι σας έδειξαν να διασκεδάζουν κι ενώ οι φιλοφρονήσεις πάνε κι έρχονται εσείς αναρωτιέστε αν πραγματικά πέρασαν όλοι καλά. Λοιπόν, αγαπητοί νεόνυμφοι, απλά κοιτάξτε τα σημάδια.

1. Η μουσική παρατάθηκε
Η γεμάτη πίστα είναι πάντα σημάδι ενός πετυχημένου πάρτι. Αν οι καλεσμένοι σας παρακαλούσαν τον DJ για ένα ακόμα τραγούδι, στο τέλος της βραδιάς, τότε ξέρετε πώς ήταν ο τέλειος γάμος.

2. Βγήκαν τα παπούτσια
Είναι κοινή λογική: κανείς δεν βγάζει τα παπούτσια του, εκτός κι αν νιώθει χαλαρά, και κανείς δεν νιώθει χαλαρά αν δεν περνάει καλά.

3. Νέες φιλίες δημιουργήθηκαν
Οι καινούργιες γνωριμίες, σημαίνουν ότι δημιουργήσατε μια ζεστή, διασκεδαστική εκδήλωση που η ατμόσφαιρά της έφερε κοντά, μέχρι χτες αγνώστους. Μην παραξενευτείτε λοιπόν, αν δείτε τον θείο σας να χορεύει με την κουμπάρα.

Απολαύστε τις φιλοφρονήσεις γιατί ξέρουμε ότι κανένας γάμος δεν γίνεται διασκεδαστικός από μόνος του. Βάλατε κι εσείς
το χεράκι σας.

4. Love was in the air
Και ενώ οι φιλίες είναι καλές, το ρομάντζο είναι ακόμη καλύτερο. Αν κάποιοι καλεσμένοι σας, ζήσουν μια ιδιαίτερη στιγμή, δηλαδή βρήκαν τον έρωτα στη γιορτή σας, αυτός ο γάμος θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστος. Μα υπάρχει πιο χαριτωμένη γνωριμία για ζευγάρι, από εκείνη που ξεκινά σ’ ένα γάμο;

5. Το after party κράτησε καλά
Είτε ήταν ένα ακόμη ποτό στο μπαρ ή ένας ακόμη χορός εκείνοι οι τελευταίοι καλεσμένοι, διασκέδασαν τόσο πολύ, που δεν ήθελαν η νύχτα να τελειώσει.

6. Ακόμα μιλούν για τη δεξίωση
Τα φινετσάτα centerpieces; Tα πεντανόστημα finger food; H φοβερή μουσική; Δεν σταματούν να μιλάνε για όλα τα υπέροχα στοιχεία του γάμου σας. Απολαύστε τις φιλοφρονήσεις γιατί ξέρουμε ότι κανένας γάμος δεν γίνεται διασκεδαστικός από μόνος του. Βάλατε κι εσείς το χεράκι σας.

7. Θέλουν όλοι τους προμηθευτές σας
Και τέλος, ενώ οι φιλοφρονήσεις είναι υπέροχες και καλοδεχούμενες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από τις απομιμήσεις. Όταν οι φίλοι, που ετοιμάζουν κι εκείνοι το γάμο τους, αρχίσουν να έρχονται σε σας για συμβουλές και ζητούν τα τηλέφωνα των υπηρεσιών που χρησιμοποιήσατε, πάρτε το ως μια απόδειξη για το άψογο γούστο σας.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
gamos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ