«ΚΟΠΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΡΟΔΗΜΟΣ

Ανατροπή και στην περίπτωση Ντοντό;

Τα χαρτιά του δείχνει να ανοίγει όπως αναμενόταν μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ ο Ολλανδός τεχνικός της ΑΕΛ Α. Πάους, αφού σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια ο προπονητής δεν φαίνεται να υπολογίζει στο φετινό ρόστερ τους Ντοντό και Αγρόδημο.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο Βραζιλιάνος δεν είναι σε επιθυμητή κατάσταση μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο Αγρόδημος που αποκτήθηκε φέτος από τον Απόλλωνα Λάρισας θα δοθεί δανεικός προκειμένου να «ψηθεί» αγωνιστικά πριν επιστρέψει στην ΑΕΛ.

Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με την περίπτωση του Ντοντό αφού ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τους «βυσσινί» μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ για την ώρα παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο του δανεισμού του σε περίπτωση που αρνηθεί τη λύση του συμβολαίου του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΛ για το φιλικό της Ξάνθης (Σάββατο 5/8, 19.00), με νεότερες πληροφορίες να μιλούν για διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ανατροπή της απόφασης Πάους!

Εξάλλου πληροφορίες φέρουν χολωμένο με την εξέλιξη και τον Αγρόδημο, που διαφωνώντας με το ενδεχόμενο δανεισμού του ζήτησε να μείνει ελεύθερος.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ