ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΜΟΛΙΚΑ

Πάγωσε τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο του Τυρνάβου, η τοπική ομάδα με την εμφάνισή της, κατώτερη του αναμενόμενου και της στήριξης του κόσμου, και τελικά την ήττα από τον Σμόλικα Φαλάνης με 1 – 0 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Παίζοντας χωρίς πάθος οι παίκτες των Τάκη Παραφέστα και Νίκου Αλεξούλη ήταν ιδιαίτερα φλύαροι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, μη μπορώντας να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου.

Αποτέλεσμα αυτού του άνευρου παιχνιδιού ήταν να βρεθούν πίσω στο σκορ με το τέλος του 1ου ημιχρόνου, αφού δέχθηκαν τέρμα στο 42′ από τους ψυχωμένους παίκτες του Σμόλικα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σε βάρος τέρμα και το ανακάτεμα της τράπουλας από τους προπονητές του Τυρνάβου ξύπνησαν τους Τυρναβίτες που μπήκαν απειλητικά στο γήπεδο, αλλά δύο προσπάθειες για γκολ δεν ευδοκίμησαν αφού τα σουτ των Τζιόλα και Πατσιωτού βρήκαν το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Τύρναβος: Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Καρακάνος, Αυλογιάρης (70′ γανός), Βλιώρας (50′ Κοκόμπελης), Τζιόλας, Γκαντρής (55′ Φιλίππου), Μπάκος (70′ Ντονούδης), Πατσιωτός, Νάτσης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ